İndirilen TikTok Dosyalarını bulmak için Downloads klasörü nasıl bulunur?

öğreticiler 12 Dec 2022

Lovetik'ten herhangi bir Video/MP3 dosyasını Chrome, Firefox, Opera Mini, Safari, Android Tarayıcı vb. tarayıcılar aracılığıyla indirdikten sonra. Varsayılan olarak, bu dosyayı "Downloads" adlı özel bir klasörde bulabilirsiniz.

Windows'ta Downloads klasörünü bulun

Bu, internetten indirdiğiniz tüm verilerin depolandığı Windows'ta bulunan varsayılan bir klasördür. "Downloads" klasörü genellikle doğrudan "File Exprorer" penceresinde listelenir, ancak onu bulmakta sorun yaşıyorsanız aşağıdaki talimatlara bakın.

Windows 10 veya 11'de "File Exprorer"ni kullanarak "Downloads" klasörünüzü de kolayca bulabilirsiniz. Önce "File Exprorer"ni açın ve ekranın sol tarafındaki "This PC" öğesini tıklayın. Ardından listeden "Downloads"e tıklayın veya "File Exprorer" ana pencere alanındaki "Downloads" klasörüne çift tıklayın.

Klasörü açtıktan sonra, cihazınıza indirdiğiniz tüm dosyaların tam olarak listelendiğini göreceksiniz. Varsayılan olarak, çoğu web tarayıcısı dosyaları otomatik olarak bu konuma kaydeder. Ama tabii ki isterseniz farklı bir dosya konumu seçebilirsiniz.

İndirdiğiniz dosyayı İndirilenler klasöründe bulamıyorsanız, kaybetmiş olabilirsiniz. Bu durumda, indirilen dosyayı bulmak için tarayıcınızın "indirme geçmişi" bölümüne bakabilirsiniz.

Aşağıdaki gibi hareket edebilirsiniz:

1. Adım: İndirmek için kullandığınız tarayıcıda Yeni Sekme açın

2. Adım: Ekranın sağ köşesinde "üç nokta" bulunan simgeye tıklayın, ardından "Downloads"i seçin

3. Adım: Yeni ekranda, indirilen dosyanın konumunu bulmak için "Show in folder"e tıklayın.

İndirilen dosyaları iPhone'da bulun

iPhone telefonlar için, indirilen dosyalar "Files" adı verilen varsayılan bir uygulamaya kaydedilir. İndirilen dosyayı bulmak için aşağıdakileri yapın:

1. Adım: iPhone'unuzdan "Files" uygulamasını açın

Adım 2: Dosyalar uygulamasında "Browse"ı ve ardından "Downloads"i seçin. Burada indirilen dosyaların bir listesini göreceksiniz.

İndirilen dosyayı “Photos” bölümüne taşımak için buradaki talimatları görebilirsiniz.

Android telefonda indirilen dosyayı bulun

Android telefonlarda, indirilen video ve MP3 dosyalarını genellikle bazı cihazlarda "File Manager" olarak adlandırılan "Files" uygulamasında bulabilirsiniz.

İndirilen dosyanın konumunu bulmak için aşağıdakileri yapın:

1. Cihazınızdan “Files” veya “File Manager” uygulamasını açın.

2. İndirdiğiniz dosyalar görüntülenecektir. Ada, tarihe, türe veya boyuta göre sıralamak için Diğer (üç nokta)Sırala'ya dokunun. "Sırala" seçeneğini görmüyorsanız, "Değiştirildi" veya "Sırala" simgesine dokunun.